Tarieven

Tarieven:

HappyDogs101 biedt u onderstaande mogelijkheden om uw hond uit te laten.
De hond wordt altijd minimaal 30 minuten uitgelaten in zijn of haar eigen omgeving. Bij slecht weer kan de duur van de wandeling ingekort worden maar krijgt de hond wel de volle 30 minuten persoonlijke aandacht. In overleg is het uiteraard mogelijk langere of kortere wandelingen te maken.

Strippenkaart (€ 12,50 per uitlaatbeurt):

WIlt u regelmatig of af en toe uw hond(en) laten uitlaten, dan adviseer ik een strippenkaart af te nemen. Deze strippenkaart van 10 uitlaatbeurten is een stuk voordeliger dan steeds éénmalig een uitlaatbeurt boeken. Een strippenkaart is gedurende 4 maanden na aanschaf te gebruiken.
Het is verstandig om tijdig de dagen aan te geven waarop u uw hond(en) wil laten uitlaten zodat deze in de planing opgenomen kunnen worden. Hierbij geldt: Wie het eerst komt… 
Komt toch één van deze geplande uitlaatbeurten te vervallen, geef dit dan minimaal 24 uur vantevoren door, dan wordt het niet in rekening gebracht. 
De strippenkaarten worden bij HappyDogs in de administratie bijgehouden en zijn altijd op te vragen

Eénmalig uitlaten (€ 15,00 per uitlaatbeurt):

Wilt u een dagje weg, bent u ziek of is er een andere reden waardoor u uw trouwe viervoeter niet kunt uitlaten? Neem dan gerust contact op en dan kijken we of er nog ruimte is in mijn planning. Het verzoek tot uitlaten kan tot maximaal 24 uur van te voren worden gedaan.  In geval van calamiteiten kunt u altijd telefonisch contact opnemen zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Bij verzoeken binnen 24 uur voor het uiltaatmoment komt er een toestlag van €2,50 boven het bovengenoemde bedrag. De factuur zal in dit geval vaak achteraf worden verzonden. 

Meer honden:

Heeft u meer honden en kunnen ze samen of na elkaar worden uitgelaten? Dan betaalt u voor iedere tweede hond 25% minder dan het betreffende tarief. De keuze of de honden samen of na elkaar kunnen worden uitgelaten gaat uiteraard in overleg.


Annulering:

Wanneer een uitlaatbeurt geannuleerd moet worden is dat natuurlijk mogelijk. Wanneer gebruik gemaakt wordt van een “strippenkaart” en de annulering minimaal 24 vantevoren is doorgegeven, worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. De uitlaatbeurt schuift in dit geval door naar een volgend moment wat in mijn administratie verwerkt wordt. Wordt de annulering pas binnen 24 uur doorgegeven dan wordt de uitlaatbeurt in zijn geheel in rekening gebracht. De gereserveerde tijd is immers ingepland en het is niet meer mogelijk andere honden in te plannen. Mochten hierdoor eventuele extra diensten zoals eten geven ook vervallen, dan kunnen deze kosten op verzoek teruggeboekt worden. Hiervoor worden wel administratiekosten a € 2,50 in rekening gebracht voor het maken van een debitfactuur en het terugstorten

Wanneer gebruik gemaakt wordt van een “éénmalige uitlaatbeurt” en de annulering minimaal 24 vantevoren is doorgegeven, worden hiervoor administratiekosten a € 2,50 in rekening gebracht voor het maken van een debitfactuur en het terugstorten. Wordt de annulering pas binnen 24 uur doorgegeven dan wordt de uitlaatbeurt in zijn geheel in rekening gebracht. De gereserveerde tijd is immers ingepland en het is niet meer mogelijk andere honden in te plannen. 

Overige diensten:

HappyDogs101 kan ook uw hond(en) of andere huisdieren voer geven, aansluitend aan de wandeling.
Het tarief hiervoor bedraagt € 2,50

Feestdagen / Weekend:

In het weekend of op feestdagen is HappyDogs101 niet beschikbaar.

Betaling vooraf:

Na ondertekening van het contract ontvangt u de eerste factuur. Deze voldoet u voorafgaand aan de eerste keer uitlaten. Alle volgende facturen dienen ook betaald te worden voorafgaand aan de eerste uitlaatbeurt waar deze factuur op van toepassing is.

Voorwaarde voor alle opties is dat er vooraf een moment van kennismaking is geweest, een contract is getekend en dat ik beschik over uw gegevens en uw sleutel.
Wanneer er meer dan een maand tijd zit tussen de uitlaatbeurten onderling of de eerste kennismaking en uitlaatbeurt, zal er eerst weer een kennismaking plaats moeten vinden tussen de hond en mij. Hieraan zijn in dit geval kosten verbonden á  €15,00

Op feestdagen, weekenden en van 26 juli t/m 13 augustus 2021 is HappyDogs101 niet beschikbaar.