Wie en waarom

Mijn naam is Fardau Breshamer.

Van jongs af aan voel ik veel liefde voor dieren, zowel klein als groot. Met honden wandelen, op ze te passen en hen te verzorgen waren en zijn mijn lust en mijn leven. Met vrijwel elke hond heb ik een klik en zij vinden het prettig bij me te zijn.
Eind 2019 heb ik bij de Martin Gaus Academie de opleiding gevolgd om een hondenuitlaatservice op te starten en hiervoor ben ik geslaagd. Met deze opleiding heb ik mijn kennis vergroot op het gebied van o.a. de verschillende hondenrassen, roedelgedrag, honden-EHBO, en wet- en recht. Graag bied ik mijn diensten aan om uw hond uit te laten op individuele basis.

Waarom kiest u juist voor HappyDogs101?

Uw hond is deel van uw gezin, een trouwe metgezel en maatje. Daarom verdient hij of zij de best mogelijke zorg en aandacht. HappyDogs101 neemt de uitlaatservice zeer serieus.

Niet alle honden houden ervan om in een roedel te lopen, en u vind dat misschien ook geen prettig idee. Elke hond heeft namelijk een eigen karakter en eigen gedrag. Niet iedere hond kan zich vinden in, en aanpassen aan, het gedrag dat in een roedel gebruikelijk is tijdens het wandelen. Daarom startte ik mijn individuele hondenuitlaatservice HappyDogs101. Juist voor die honden die lekker 1 op 1 willen wandelen met mij, en die dan alle aandacht van mij krijgen die zij nodig hebben.

Bij mijn ouders thuis waren bijna altijd honden en was dat een poosje niet zo, dan liet ik de honden van buren uit of kreeg ik via onze dierenarts adressen om op te passen. Door familie-omstandigheden kregen we er een paar maal een tweede hond bij. Die moest dan eerst wel opnieuw worden opgevoed, maar al spoedig konden ze lekker mee los lopen omdat ze goed luisterden, of liepen ze keurig naast in plaats van hun baas en vrouw omver te trekken wat eentje letterlijk presteerde, terwijl ze echt niet groot was!

Het is geweldig leuk om met dieren om te gaan, ze op te voeden maar ook van hen te leren. Ze verrijken mijn leven en maken in het algemeen het leven van hun baas gelukkiger en gezonder. Mij geven deze viervoeters zoveel energie en blijdschap dat ik dat voor geen goud wil missen ondanks het diepe verdriet wanneer ik afscheid van zo’n lieverd moet nemen.

Omdat veel mensen graag een hond hebben maar ook van huis moeten om te werken of wel eens uit te gaan, wil ik middels deze uitlaatservice dit geluk met u delen. U kunt er van verzekerd zijn dat uw dier bij mij in goede handen is. Terwijl u van huis bent, ga ik met uw hond wandelen en geef hem of haar de aandacht die uw hond verdient.